Сарађујмо

Kuća porodice Veljković

Наша врата су отворена за сарадњу

Жеља нам је да поделимо лепоту и радост дружења и стварања.

Обнова и презентација културног блага је огроман посао којим се баве само ретки и посвећени. Бар неколико деценија уназад сведоци смо такве, погрешне праксе. Свуда у развијеном свету, баштина је извор угледа и богатства. Задужбине и музеји су прворазредни производ туристичке и културне понуде. Кроз њу нас упознају, прихватају и вреднују. Кроз баштину се огледамо и обнављамо аутентични дух по ком се препознајемо. На крају, а од почетка, наше породице су изградиле и одржале идентитет и структуру ове земље, неговањем баш тог духа и система вредности који је више од века био угрожаван и разаран од многих. Без сагледавања особитих личности и породица у аутентичном окружењу, тешко се може до краја сагледати било који глобални ток.

Свако ко на било који начин подржава и жели да делује на развоју ових идеја, нама је занимљив и вредан. Очекујемо отворену, искрену подршку и сарадњу јер знамо да има много добронамерних људи који деле овакво гледиште и могу допринети заједничком расту и благодети.

Широко поље могућности

Модерне технологије сада нам омогућавају брзу и непосредну комуникацију колико год да смо удаљени или упослени. Укључите се у наше програме, обилазимо Србију заједно и поделимо утиске. Ако имате сопствену замисао или пројекат, можете га приказати на овом сајту. Ако већ имате сајт, можемо се повезати ширећи мрежу истомишљеника. Поделимо искуство и успомене, повратимо културу и поверење. Наша традиција је најчвршћи темељ нашег идентитета.Контактирајте нас
Пошаљи

Народни музеј Србије
Историјски архив Београда
Музеј позоришне уметности Србије
Факултет ликовних уметности
Завод за заштиту споменика културе града Београда
Републички завод за заштиту споменика културе
Вукова задужбина
Етнографски музеј у Београду